ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2014
19/11/2014
Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων Λευκωσίας και Κιέβου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο του Κιέβου προχώρησαν στην υπογραφή Μνημονίου συνεργασίας. 

 
Η τελετή αδελφοποίησης έγινε στα γραφεία του ΕΒΕ Λευκωσίας και το μνημόνιο υπέγραψαν ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας κ. Στέλιος Αναστασιάδης και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου του Κιέβου κ. Mykola Zasulski. 
 
Ο Πρόεδρος στην ομιλία του ανέφερε ότι είναι με ιδιαίτερη τιμή που υποδεχόμαστε στο ΕΒΕΛ τον εξοχότατο πρέσβη της Ουκρανίας στην Κύπρο, τον Πρόεδρο της Ένωσης Επιμελητηρίων Ουκρανίας, τους 5 Προέδρους των Τοπικών Επιμελητηρίων της Ουκρανίας (Κιέβου Τσερκάζι, Ντιτνοπρετβόσκ, Κιροβοκράντ, Σούνι) και τον Πρόεδρο του ΚΕΒΕ στην τελετή αδελφοποίησης. 
 
Η υπογραφή μνημονίου είπε, θέτει τα θεμέλια για την στρατηγική συνεργασία μεταξύ των δύο Επιμελητηρίων που πέραν της προώθησης των  αμοιβαίων συμφερόντων των μελών μας, ενδυναμώνει τις σχέσεις των δύο χωρών.  
 
Η σημερινή αδελφοποίηση πρόσθεσε, μαρτυρεί την αμοιβαία αποφασιστικότητα των δύο οργανώσεων μας να εμβαθύνουμε και να διευρύνουμε την στρατηγική συνεργασίας στον επιχειρηματικό τομέα.  
 
Στη συνάντηση μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψε επίσης το ΚΕΒΕ με την Ένωση Επιμελητηρίων Ουκρανίας.