ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2015
06/11/2015
Τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου η Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λευκωσίας

Τις θέσεις του για την οικονομία και τις προτάσεις του για περαιτέρω ανάπτυξη της Λευκωσίας, θα παρουσιάσει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας.

 
Η παρουσίαση θα γίνει από τον Πρόεδρο του κ. Στέλιο Αναστασιάδη στην Ετήσια γενική συνέλευση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μμ. στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
 
Συγκεκριμένα στην ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης θα αναπτύξει τις θέσεις του ΕΒΕΛ για την οικονομία και θα αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της πρωτεύουσας.
 
Επίσης, θα παρουσιάσει σειρά εισηγήσεων και προτάσεων για την παραπέρα ανάπτυξη της Λευκωσίας και την ανάδειξη της σε κέντρο καινοτομίας και τεχνολογίας.
 
Στη συνέλευση του ΕΒΕΛ, αναμένεται να παραστούν Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι Λευκωσίας, κρατικοί αξιωματούχοι και επιχειρηματίες. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλειδης.