ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2019
02/12/2016
Το ΕΒΕΛ θα οργανώσει την 1η Mediterranean Franchise Fair στη Λευκωσία

Τη διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Franchise στην Κύπρο, ανακοινώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας (ΕΒΕΛ).

Με τίτλο " 1st Mediterranean Franchise Fair", το ΕΒΕΛ προσδοκά να προωθήσει το θεσμό των franchise επιχειρήσεων και να παρουσιάσει στον εμπορικό κόσμο της χώρας μας όλα τα δεδομένα που αφορούν το σύγχρονο franchise.
 
Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Απριλίου 2017 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
 
Στην Έκθεση μπορούν να λάβουν μέρος με περίπτερα επιχειρήσεις franchise, ενώ ξένοι και Κύπριοι ειδικοί του τομέα θα μιλήσουν για το θεσμό του franchise, για το νομικό πλαίσιο που υπάρχει διεθνώς και στη χώρα μας, για τις τάσεις του franchise και να δώσουν πρακτικές συμβουλές σε όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στον τομέα αυτό.
 
Η Έκθεση θα έχει περιφερειακό χαρακτήρα γι’ αυτό και έχουν προκληθεί και έχουν δηλώσει ενδιαφέρον για να λάβουν μέρος επιχειρήσεις και αλυσίδες εταιρειών από την Ελλάδα, τη Βρετανία, τον Καναδά και τη Μέση Ανατολή.
 
Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Στέλιος Αναστασιάδης χαρακτήρισε πολύ σημαντική τη νέα πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και πρόσθεσε ότι αυτή η περιφερειακή Έκθεση μπορεί να καταστεί θεσμός, αναδεικνύοντας την Κύπρο ως χώρα εξειδικευμένων εκθέσεων που ενδιαφέρουν πραγματικά τον επιχειρηματικό κόσμο.
 
Οι ενδιαφερόμενοι για να λάβουν μέρος στην Έκθεση με περίπτερο ή για να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο ΕΒΕΛ, στο τηλ. 22889600.