ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2017
01/12/2017
Το ΕΒΕΛ χαιρετίζει την απόφαση για άδεια σε ουρανοξύστη 51 ορόφων

Τo Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας χαιρετίζει την απόφαση του  Δήμου Λευκωσίας για την έγκριση προκαταρκτικής πολεοδομικής άδειας για την ανέγερση ουρανοξύστη  51 ορόφων στη Λευκωσία.
 
Το έργο, το οποίο θα αναγερθεί σε ανοικτό χώρο στάθμευσης, έναντι του κτιρίου Σιαντεκλέρ και εντάσσεται στο σχέδιο περιοχής του κέντρου της πόλης, αναμφίβολα θα βοηθήσει στην επανάκαμψη της ζωτικότητας του κέντρου και θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της εμπορικής δραστηριότητας  της Λευκωσίας.
 
Το ΕΒΕ Λευκωσίας χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που προγραμματίζονται ή είναι σε εξέλιξη στην πόλη μας, τα οποία και είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη της Λευκωσίας και την ευημερία των πολιτών της. Η Λευκωσία έχει ανάγκη τέτοια έργα, που συνάδουν πλήρως με την ταυτότητα της, ως μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πρωτεύουσα που μπορεί να αποτελέσει κέντρο επιχειρηματικότητας και πυρήνα αναπτυξιακής δημιουργίας.
 
Το ΕΒΕΛ, ελπίζει ότι θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια μεγάλα έργα, τα οποία θα συμβάλουν και στην προσέλκυση επενδύσεων στην πρωτεύουσα από την Κύπρο και το εξωτερικό.