ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2017
05/02/2018
Το ΕΒΕ Λευκωσίας χαιρετίζει το άνοιγμα του περάσματος της Πλατείας Ελευθερίας

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λευκωσίας χαιρετίζει το άνοιγμα του περάσματος στη γέφυρα της Πλατείας Ελευθερίας. Το πέρασμα ενώνει την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου με τις οδούς Ευαγόρου -Στασίνου, διευκολύνοντας έτσι τη μετάβαση των πεζών από το εμπορικό κέντρο της Μακαρίου στην παλιά πόλη.

Η διάνοιξη του περάσματος αποτελεί ένα πολύ ενθαρρυντικό δείγμα προόδου στην πορεία ενός έργου που όντως έχει ταλαιπωρήσει αρκετά τον κόσμο της πρωτεύουσας αλλά που με την ολοκλήρωση του θα γίνει σημείο αναφοράς τόσο για τους Λευκωσιάτες όσο και τους Κύπριους και ξένους επισκέπτες. 

Αν και υπολείπονται ακόμα πολλά να γίνουν για την ολοκλήρωση του έργου, οι εργασίες συνεχίζονται σε πολύ εντατικό ρυθμό,  κάτι που μπορεί να διαπιστώσει ο κόσμος διασταυρώνοντας τη γέφυρα. Η πλατεία Ελευθερίας θα καταφέρει να συνδυάσει το παραδοσιακό με το σύγχρονο και θα αποτελέσει το μεγάλο έργο αναφοράς που απουσιάζει από την πρωτεύουσα. Το ΕΒΕ Λευκωσίας ευελπιστεί ότι δεν θα υπάρξουν άλλες καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση του έργου.