ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2018
08/11/2018
Οι προκλήσεις και το νέο πρόσωπο της Λευκωσίας θα συζητηθούν στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λευκωσίας

Μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται να έχει η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση του ΕΒΕ Λευκωσίας αφού η Λευκωσία αλλάζει πρόσωπο και καλείται να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις.

Την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία.
 
Θα προηγηθεί το κλειστό μέρος της Γενικής Συνέλευσης στις 17:00 μ.μ. το οποίο απευθύνεται μόνο στα Μέλη του ΕΒΕ Λευκωσίας.
 
Κατά τη συνέλευση, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσία, κ. Στέλιος Αναστασιάδης, θα κάνει εκτενή αναφορά στην πρόοδο και στην ανάπτυξη της Λευκωσίας, στα νέα έργα που υλοποιούνται στην πρωτεύουσα, αλλά και στις ιδιωτικές πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται στον τομέα της έρευνας και της καινοτομίας.  
 
Ακόμη, θα αναφερθεί στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Λευκωσία και τα προβλήματα που καλείται να επιλύσει, ενώ θα προβεί και σε παρουσίαση της δράσης του Επιμελητηρίου για την χρονιά που πέρασε.
 
Τη Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.
 
Την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Βουλής, Αρχηγοί Κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Ανώτερα Στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας, επιχειρηματίες και μέλη.