ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2018
28/11/2018
Το ΕΒΕΛ στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 22 και 23 Νοεμβρίου η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου και η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Επιχειρήσεων Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών (Business European Capital Cities (BECC) στη Ρώμη με τη συμμετοχή του ΕΒΕ Λευκωσίας.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης του BECC ο Πρόεδρος του Unindustria (Επιμελητήριο Εμπορίου και Βιομηχανίας της Ρώμης) κ. Filippo Tortoriello παρουσίασε τo Masterplan για τη Ρώμη του μέλλοντος 2030-2050 με θέμα: «Στρατηγικά σενάρια και δράσεις για την αναζωογόνηση της πόλης και τo σχέδιασμο για τη σωστή ανάπτυξη της Ρώμης».

Ο καθηγητής Οικονομικών και Διοίκησης Επιχειρήσεων και επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας για την αειφορία, ανέπτυξε τις προκλήσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις της Ρώμης σε ένα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον.
Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν ο κ. Jean-Louis Schilansky Πρόεδρος του MEDEF Paris επανεξελέγη Πρόεδρος του BECC.
 
Ιδιαίτερα τιμητικό για τη Λευκωσία ήταν η εκλογή του κ. Σωκράτη Ηρακλέους Διευθυντή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας στην Αντιπροεδρία του BECC.
 
Η Λευκωσία θα φιλοξενήσει τόσο την Γενική Συνέλευση όσο και τη συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του BECC στις 6 και 7 Ιουνίου 2019.