ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Γραφείο Τύπου 2020
04/05/2020
Διανομή προστατευτικών μασκών σε επιχειρήσεις-μέλη του ΕΒΕ Λευκωσίας

Το ΕΒΕ Λευκωσίας (ΕΒΕΛ) σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ, διένειμαν 20.000 μάσκες μιας χρήσης σε επιχειρήσεις μέλη τους, που επανεκκίνησαν τις εργασίες τους. Η διανομή των μασκών έγινε την Κυριακή 3 Μαΐου 2020, κατόπιν διευθέτησης συνάντησης με τα μέλη - επιχειρήσεις. Στελέχη των επιχειρήσεων με τη σειρά τους επισκέφτηκαν τα Γραφεία του ΚΕΒΕ και ΕΒΕ Λευκωσίας και παρέλαβαν για το προσωπικό τους ποσότητες μασκών, που αποτελεί το πλέον αναγκαίο εφόδιο κάθε υπαλλήλου, που οφείλει να τηρεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας.

Ο Διευθυντής του ΕΒΕΛ, κ. Σωκράτης Ηρακλέους, δήλωσε ότι "παραμένει αισιόδοξος πως θα υπάρξει πειθαρχία στις συστάσεις του Υπουργείου Υγείας, τόσο από πλευράς των επιχειρήσεων που θα επαναλειτουργούν όσο και από πλευράς των καταναλωτών, ώστε να μπορέσουμε να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στους κανονικούς μας ρυθμούς".

Το ΕΒΕΛ θα συνεχίσει να στηρίζει τα Μέλη του στις προκλήσεις των καιρών και θα παρέχει οποιαδήποτε δυνατή βοήθεια του ζητηθεί, συμβάλλοντας και αυτό με τον δικό του τρόπο στη στήριξη της οικονομίας και της καλύτερης δυνατής διεξαγωγής εργασιών στους χώρους εργασίας.