Γραφείο Τύπου 2010
22/12/2010
Χριστουγεννιάτικα δώρα σε καταδρομείς από το Επιμελητήριο της Λευκωσίας

Εκδήλωση αναγνώρισης του Εθνικού τους έργου

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας, αντιπροσωπεία του Διοικητικού του Συμβουλίου από την Αντιπρόεδρο κα. Έλενα Τάνου, τα μέλη κ. Κώστα Γεωργαλλή, Ιάκωβο Φωτιάδη και κ. Μάριο Λενα, το Διευθυντή του ΕΒΕ Λευκωσίας κ. Σωκράτη Ηρακλέους και το μέλος κ. Ανδρέα Γεωργαλλή επισκέφθηκε με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους μονάδα Καταδρομέων στην περιοχή Λευκωσίας.

Κατά την επίσκεψη η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου προσέφερε ως Χριστουγεννιάτικα δώρα υπνόσακους μέρος των οποίων αποτελούν ευγενική προσφορά του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κώστα Γεωργαλλή για τις ανάγκες των στρατιωτών.

Η Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας κα. Έλενα Τάνου σε σύντομη προσφώνηση ανέφερε ότι οι χειρονομίες αυτές αποδεικνύουν την έμπρακτη στήριξη και εκτίμηση του Επιχειρηματικού κόσμου της Λευκωσίας προς τα στρατευμένα νιάτα για το Εθνικό καθήκον που επιτελούν.

Ειδικότερα τόνισε, εμείς στη Λευκωσία βιώνουμε καθημερινά τις πικρές εμπειρίες της κατοχής, της διαίρεσης και της αποδυνάμωσης της πόλης μας που παραμένει η μόνη διχοτομημένη πρωτεύουσα στην Ευρώπη αλλά και ευρύτερα.

Όλοι, είπε, προσδοκούμε σε καλύτερες μέρες και ευχόμαστε ο νέος χρόνος να τερματίσει τη διαίρεση, να επανενώσει την πόλη μας και το νησί μας και σε συνθήκες ειρήνης και ασφάλειας να εργαστούμε όλοι για την ευημερία και την εδραίωση σταθερής ανάπτυξης για όλο το λαό μας χωρίς κατοχή, απειλές και κινδύνους για μας και τις μέλλουσες γενιές.

Σε σεμνή τελετή που έγινε από την μονάδα οι καταδρομείς έπαιξαν και τραγούδησαν τα κάλαντα δημιουργώντας μια ξεχωριστή και ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα από την επίσκεψη.