ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕ ΕΔΩ
Χαιρετισμός Προέδρου ΕΒΕΛ κ. Στέλιου Αναστασιάδη

Αγαπητά Μέλη,

Είναι με ιδιαίτερη χαρά που επικοινωνώ μαζί σας με την ιδιότητα του Προέδρου του ΕΒΕΛ. Κατ’ αρχάς εκ μέρους του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μας για την εμπιστοσύνη που επιδείξατε στα πρόσωπά μας για να διαχειριστούμε τα σοβαρά θέματα του Επιμελητηρίου σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία.


Από την πλευρά μας, σας διαβεβαιώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για περιορισμό των προβλημάτων του επιχειρηματικού κόσμου της Λευκωσίας καθώς και για περαιτέρω ανάπτυξη της πρωτεύουσας.
 
Στα πλαίσια αυτά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο άρχισε την αξιολόγηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα μέλη μας, σε μια προσπάθεια να δρομολογήσει τις αναγκαίες πολιτικές και μέτρα με σκοπό τη βελτίωση του περιβάλλοντος που δρα και αναπτύσσεται ο επιχειρηματικός κόσμος της Λευκωσίας.
 
Σίγουρα, η προσπάθειά μας δεν είναι ούτε εύκολη, ούτε απλή, λόγω κυρίως του όγκου και του μεγέθους των προβλημάτων που συσσωρεύτηκαν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά να συστρατευθούμε με την εθνική προσπάθεια για ανάκαμψη της ανάπτυξης της οικονομίας, γεγονός που θα επιφέρει και την υπερπήδηση πολλών προβλημάτων των μελών μας.
 
Την ίδια ώρα, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα επικεντρωθεί σε διάφορες καινούριες δραστηριότητες, οι οποίες θα αναδείξουν το σημαντικό ρόλο του ΕΒΕΛ στα επιχειρηματικά δρώμενα της Λευκωσίας και που προσδοκούμε να επιφέρουν και αύξηση στα εισοδήματα του Επιμελητηρίου.
 
Για όλα αυτά θα σας ενημερώνουμε λεπτομερώς μέσα από σχετικές εγκυκλίους και μέσα από την ιστοσελίδα μας και τη μηνιαία ηλεκτρονική έκδοση του ΕΒΕΛ, τις οποίες σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιείτε.
 
Στο παρόν στάδιο, θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα είμαστε πάντοτε στη διάθεση των μελών μας για τυχόν εισηγήσεις, προτάσεις, ακόμα και παράπονα.
 
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα προσπαθεί πάντα να βρίσκεται κοντά στα μέλη μας, ούτως ώστε μέσα από ένα αμφίδρομο επικοδομητικό διάλογο να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα του Επιμελητηριακού θεσμού, των επιχειρήσεων μελών μας και ευρύτερα της κυπριακής οικονομίας.
 
Σας ευχαριστώ πολύ,
Στέλιος Αναστασιάδης
Πρόεδρος ΕΒΕ Λευκωσίας