ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
Εκδηλώσεις
Εκδηλώσεις
17/10/2016
Ετήσια Γενική Συνέλευση ΕΒΕ Λευκωσίας

 Το όραμα του Επιμελητηρίου Λευκωσίας για να μετατραπεί η Λευκωσία σε Περιφέρεια Γνώσης, Έρευνας και Καινοτομίας, θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Στέλιος Αναστασιάδης στην Ετήσια Γενική του Συνέλευση.

 
Η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Επιμελητηρίου Λευκωσίας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 6:00 μ.μ. στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία.
 
Κατά τη συνέλευση ο Πρόεδρος του ΕΒΕΛ κ. Στέλιος Αναστασιάδης θα αναφερθεί στις τρέχουσες εξελίξεις στο Κυπριακό, στην οικονομία, στα προβλήματα του επιχειρηματικού κόσμου, στα αιτήματα των Συντεχνιών και στο εξωτερικό περιβάλλον.
 
Εκτενή αναφορά θα κάνει στο νέο μοντέλο οικονομικής ανάπτυξης για τη Λευκωσία που αφορά την ανάδειξη της Λευκωσίας σε Περιφέρεια Γνώσης, Έρευνας και Καινοτομίας. Η Λευκωσία με όλες τις υποδομές που διαθέτει (πανεπιστήμια, ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, ερευνητικά κέντρα, κλπ), αποτελεί ιδανικό μέρος για ανάπτυξη περιφέρειας Γνώσης, Έρευνας και Καινοτομίας.
 
Ακόμη, θα αναφερθεί στα έργα υποδομής που θα αναπτύξουν και θα αναζωογονήσουν τη Λευκωσία, όπως είναι για παράδειγμα η δημιουργία του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου, η αξιοποίηση του παλιού ΓΣΠ, το τραμ κ.α.
 
Τη Γενική Συνέλευση θα χαιρετίσουν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο Δήμαρχος Λευκωσίας  κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ κ. Φειδίας Πηλείδης.
 
Την Ετήσια Γενική Συνέλευση θα τιμήσουν με την παρουσία τους Αρχηγοί κομμάτων, Υπουργοί, Βουλευτές, Ανώτερα Στελέχη της Δημόσιας Υπηρεσίας, επιχειρηματίες και μέλη. 
 
Στη Γενική Συνέλευση θα απονεμηθεί τιμητική διάκριση στην εταιρεία War Gaming Group Ltd για τη συμβολή της στην οικονομική ανάπτυξη της Λευκωσίας.